Pengen Ku Siji Nyanding Sliramu Tekane Mati Chord

Chorus D Pengenku siji Fm nyanding sliramu Bm Fm tekan ku mati G D Dongaku ra bakal mandheg A sak durung sliramu bali D Fm Tok dua ke ora popo Bm Fm tresnaku tekane mati G D Sing penting rasaku sak teruse A ono ning njero ati D Pengenku siji Fm nyanding sliramu Bm Fm tekan ku mati G D Dongaku ra bakal mandheg A sak durung sliramu bali D. Kunci Gitar Aku Tenang – Wp Pro Channel.


Tresno Tekane Mati Guitar Chords By Via Vallen

C F B Dm G Am Gm Chords for PENGEN KU SIJI NYANDING KOWE SELAWASE AKU TENANG WP PRO CHANEL LIRIK with song key BPM capo transposer play along with guitar piano ukulele mandolin.

Pengen ku siji nyanding sliramu tekane mati chord. CHORDS USED D Bm G A Cm Fm no capo intro D Bm G A D Bm G A A verse D Aku ra lilo Bm Pisah marang sliramu G mergo omongan A Dadi salah paham D Janjimu tak patenke Bm Ing njero rogo iki G Supoyo tansah A Kelingan sliramu pre chorus G A Wong lanang liyane Tresno Tekane Mati CHORDS. Intro F G C Chorus F G C pengenku siji nyanding kowe selawase. Pengenku siji nyanding sliramu tekan ku mati Dongaku ra bakal mandeg sedurung sliramu bali Tok duakke ora popo tresnoku tekane mati Sing penting rasaku sak teruse ono neng njero ati neng atimu Sadarmu tak enteni nganti tekan saiki Yen pancen kowe kroso gek ndang bali Aku ra doyan mangan yen kepikir sliramu Aku ra pengen ngopo ngopo pengene ming ketemu Wes setaun.

Kunci Gitar Tresno Tekane Mati Via Vallen Tutorial Chord Dan Cara Genjrengan Youtube. This video is unavailable. Chorus C Pengenku siji Em nyanding sliramu Am Em tekan ku mati F C Dongaku ra bakal mandheg G sak durung sliramu.

Sliramu gegowo njero impenku. Intro D Bm G A D Bm G A A verse D Aku ra lilo Bm Pisah marang sliramu G Mergo omongan A Dadi salah paham D Janjimu tak patenke Bm Ing njero rogo iki G Supoyo tansah A Kelingan sliramu pre chorus G A Wong lanang liyane D Cm Bm Ra bakal iso ngganteni G Jenengmu tak ukir A D Sak jeroning ati chorus D Pengenku siji Fm Nyanding sliramu Bm Fm Tekan ku mati G D Dongaku. C Am Sadarmu tak enteni nganti tekan saiki F Yen pancen kowe kroso G Gek ndang bali.

This video is unavailable. F cukup sliramu G C gawe atiku tenang Am Dm ra. C Am F G 2x C Am Aku ra lilo pisah marang sliramu F G Mergo omongan dadi salah paham C Am Janjimu tak patenke ing njero rogo iki F G Supoyo tansah kelingan sliramu F G Wong lanang liyane C Em Am ra bakal iso ngganteni.

G C Am nyanding. Tresno Tekane Mati CHORDS by Via Vallen for GUITAR UKULELE and PIANO. A D Bm nyanding kowe selawase.

Berikut Chord Gitar Aku Tenang – Happy Asmara dengan potongan lirik Pengenku Siji Nyanding Kowe Selawase. G D Dongaku ra bakal mandeg A sak durung sliramu bali D Fm Tok dua ke ora popo Bm Fm tresnaku tekane mati G D Sing penting rasaku sak teruse A Ono ning njero ati D Ning atimu. Selasa 30 Juni 2020 1729.

Capo fret 6 Intro. C Am Sadarmu tak enteni nganti tekan saiki F Yen pancen kowe kroso G Gek ndang bali. F Cukup sliramu G C Gawe atiku tenang Am Dm Ra bakal ilang G C Mergo kowe sing tak sayang.

F pengenku siji G C nyanding kowe selawase Am Dm ra ono wong liyo G C sing iso misahake. Kunci Gitar Vita Alvia – Aku Tenang Pengenku Siji Penyanyi aslinya ada di Youtube dengan nama wp pro channel namun nama channelnya sekarang WR MUSIC official. D G A Bm Em Fm E Chords for PENGENKU SIJI NYANDING KOWE SELAWASE Aku Tenang – Nurry with song key BPM capo transposer play along with guitar piano ukulele mandolin.

C Am F G 2x C Am Aku ra lilo pisah marang sliramu F. Gunakan Transpose Dibawah ini Untuk Ubah Kunci Gitar. Pengenku siji nyanding sliramu chord.

Dm ra bakal ilang G C mergo kowe sing tak sayang. Em ra ono wong liyo A D sing iso misahake. Capo di fret 2 F pengenku siji.

Chord pengen ku siji nyanding sliramu. Sliramu gegowo njero impenku. Pengenku siji nyanding Am Em sliramu tekan ku mati F C Dongaku ra bakal mandheg G sak durung sliramu bali C Em Tok duakke ora popo Am Em tresnaku tekane mati F C Sing penting rasaku sak teruse G C ono neng njero ati neng atimu Int.

Chorus C Pengenku siji Em nyanding sliramu Am Em tekan ku mati F C Dongaku ra bakal mandheg G sak durung sliramu bali C Em Tok dua ke ora popo Am Em tresnaku tekane mati F C Sing penting rasaku sak teruse G ono ning njero ati C ning atimu. C Em Pengenku siji nyanding Am Em Sliramu tekan ku mati F C Dongaku ra bakal mandheg G Sak durung sliramu bali. Chord Gitar dan Lirik Tresno Tekane Mati Ndx Aka – Via Vallen.

Pengenku siji nyanding koe selawase raono wong liyo sing biso misahakekentrung pengen ku siji karaoke. Lagu ini diciptakan oleh Raply Wahyu. Penciptanya lagunya yaitu Muhammad raffli dan Wahyu pratama.

Pengenku siji nyanding sliramu Bm Fm Tekan ku mati.


Lirik Lagu Tresno Tekane Mati


Lirik Dan Kunci Chord Gitar Lagu Tresno Tekane Mati Via Vallen Tribun Papua


Lirik Lagu


Lirik Lagu Pengenku Siji Nyanding Sliramu Tekane Mati


Tresno Tekane Mati Cover Kentrung Senar 4 By Hudi Bettet By Hudi Bettet


Kunci Gitar Via Vallen Tresno Tekane Mati Chord Dasar Chordindonesia Com


Lirik Lagu Tresno Tekane Mati


Lirik Lagu Tresno Tekane Mati


Kunci Gitar Tresno Tekane Mati Via Vallen Tutorial Chord Dan Cara Genjrengan Youtube