Chordtela Yowes Ben Dadi Kenangan

Terbaruellentvalentinaoktoberyowesscaebendoterima kasih sudah mampir chanel kami ya borjangan lupa untuk like. Berikut ini lirik dan kunci chord gitar lagu Yowis yang dinyanyikan Hendra Kumbara.

sddefault
Chord Kunci Gitar Yowis Hendra Kumbara Lirik Lagu Yowis Ben Dadi Kenangan Tribun Padang

Capo di fret 1.

Kenangan%2BTerindah

Chordtela yowes ben dadi kenangan. Yowes ben dadi cerito Yowes mung sakedep moto Janji sing tak anti Jebule. Mung ning angan angan. Mung ning angan angan.

Ben dadi kenangan Am Em yowis. Subcribe koment dan share. Fani SorayaNew Seker OfficialPanggung AlphaBravo YogyakartaVideografer.

Kenangan sing wis tak lakoni A Dm tak simpen neng njero ati G C dewe wes ra dadi siji. Pawiro Janu SGS TVyowis hendra kumbarahendra kumbarayowis hendra kumbara. Mung ning angan angan.

View Chordtela Yowes Modaro Images. C Em yo wis ben mung cukup dadi kenangan E Am A cerito uripku. Mung sak kedep moto.

Ya sudah biar jadi kenangan Ya sudah hanya di angan-angan Cinta yang ku impikan Hanya berhenti di tengah jalan Aku kamu sudah tidak sejalan. Chord Kunci Gitar Terkait. Tresno sing tak gadang.

F Yowes ben mung tak pendem roso G seng ono neng njero dodo C. Yowes ben dadi kenanganYowes mung ning angan anganTresno sing tak gadangMung mandeg ning tengah dalanAku kowe wes ora sejalanYowes ben dadi ceritoYowes mung. Kunci Gitar Yowis Ben – Lagu Galau.

Yowes ben dadi kenangan Yowes mung ning angan angan Tresno sing tak gadang Mung mandeg ning tengah dalan Aku kowe wes ora sejalan. F Fm tresno sing tak gadang C Am mung mandeg ning tengah ndalan Dm G C Fm aku kowe wis ora sejalan. Fm C C Sopo seng kuat ditinggal lungo Am A Dm sopo seng atine ora loro F G Em kenangan sing wis tak lakoni A Dm tak simpen neng njero ati G C dewe wes ra dadi siji.

Tutorial Melodi Instrument Aku Ikhlas Bagian Aku Nglakoni Kabeh Iki Youtube. Intro F G Em Am Dm G C. Kunci Gitar Hendra Kumbara – Yowis.

Ben dadi kenangan am em yowis. There is no strumming pattern for this song yet. C Em Yowis.

Dalan Liyane Chord Gitar Kunci Dasar dari G Yowes Ben tak Lakoni Nganti Sak Kuat-kuate Ati. TRIBUNPADANGCOM – Chord Kunci Gitar Yowis – Hendra Kumbara Lirik Lagu. Yowis Ben Dadi Kenangan.

C Em yo wis ben mung cukup dadi kenangan E Am A cerito uripku. F Yowes ben tak lakoni nganti G sak kuat kuate ati C pesenku mung siji Em Am seng ngati-ati A Dm isoku mung mendem G esuk tekan sonten C mergo sadar diri kulo C dudu sinten sinten. C – Csus4 C – Csus4 Bb C 2x C.

F Yowes ben tak lakoni nganti G sak kuat kuate ati C pesenku mung. F Fm tresno sing tak gadang C GB Am mung mandeg ning tengah dalan Dm G C Fm aku kowe wes ora sejalan. G C G kudu nduweni.

Lirik dan Chord Lagu Anak Konco Dewe Nella Kharisma. G C G tatu larane. Mung ning angan angan.

Kowe ora ngerumangsani G aku merjuangke C GB isuk awan wengi Am Dm golek rejeki tak nggo ndandani G C basan kowe dadi lali sek ngancani. Chorus F Yowes ben tak lakoni nganti G sak kuat kuate ati C pesenku mung siji Em Am seng ngati-ati. Dm tresno pancen ora mesti.

Dm cukup aku sing ngrasakke. F Fm janjimu ra ori C-GB Am jebule mung KW siji Dm G C jare tulus jebule mung apus-apus. F G Em Am.

D g df aku merjuangke isuk awan wengi em am golek rejeki tak nggo ndandani d g basan kowe dadi lali sek ngancani. Fm C C Sopo seng kuat ditinggal lungo Am A Dm sopo seng atine ora loro F G Em kenangan sing wis tak lakoni A Dm tak simpen neng njero ati G C dewe wes ra dadi siji. Chord Untukmu Ibu – EXIST Kunci Gitar Lagu Malaysia Mudah Nada Am.

C F Dm G Am D Bm Chords for Yowis Ben Gandolane Ati Keyboard Cover with song key BPM capo transposer play along with guitar piano ukulele mandolin. Dm tresno pancen ora. Ben dadi kenangan Am Em yowis.

– Hendra Kumbara Intro F G Em Am Dm G C. C Em aku rapopo aku kudu ikhlas E Am A yen ngene dalane. Chord Yowes Modaro – Aftershine Ft.

Dm G C -Csus4-C. Capo di fret 5 Intro F G Em Am Dm G C.

fqTahbhYczrSOoL0qyXuVKki7KnaxjrConjdh7tNxeBf4plS8zM8h5TUf5v5eBwBi VaKDpBjAj1zUSoUpKREDrw8P aGRjWvRVBSumlM6tF nwD85B8WMXgHjgw3Lqh TrVyLOpeq1lcdyt0mvFX3qjvCBpgYl49WSR9zlPp L0mV91RkO3 P4FjE8NXndz ijGhw8gobeLoZ3f0RA7RvIYlBdLjaowtoLOug%3Dw1200 h630 p k no nu
Chordtela Bojo Galak Cara Golden


Kunci Gitar Hendra Kumbara Yowis Chord Dasar C Chordtela Com

Kenangan%2BTerindah
Chordtela Bojo Galak Cara Golden

GPSXT4I8gWrog0MZFzF8ID2FIlZc zBfyNwcscU9p0sGtCQ9 fM F slUl6kVzMGnv Ywe3ZIJlIhpvls6pMeZZW43R CJfE=w1280 h720 pd
14 Chord Lagu Yowes Ben Dadi Kenangan Basgalanos

0*i5UugP3 AGtlbsWi
30 Chord Lagu Yowis Chordtela Basgalanos