Chordtela Ora Ngemis Bali

Goleko gantiku Gusti wis nggariske. C D mesakno atimu.

ora ngarep bali
Chord Kunci Gitar Ora Ngemis Bali Xaluna Tribun Jateng

Xaluna – Ambyar 2.

apa kabar mantan

Chordtela ora ngemis bali. Chord Kunci Gitar dan Lirik Lagu Ora Ngemis Bali – Xaluna. Kumpulan Chord Gitar Xaluna Mudah dan Original – Chord Kunci Gitar dan Lirik Lagu dari Artis Band Xaluna Terbaru dan Terupdate. Em Am dalanku nggenahke atimu Em Am dalanku ngerti kahananmu Dm G ngertio jenengmu isih tak sebut.

F G Em A Dm G C G C Em Am G piye kahananmu saiki. Aliya – Ora Iso Piye Piye. F G wong seng.

A Dm we raiso ngubah kabeh iki. C Am F Fm Am Dm G. C D mesakno atimu.

Bm Em goleko gantiku Am Gusti wes. C ngelingke ati iki. Sayangku ora mbok hargai.

Intan Rahma – Dalane Pisahan. Haaaa aa aaa Am. Xaluna – Ora Ngemis Bali Chord Capo fret 2 Intro F G Em A Dm G C G Verse C Em Am G piye kahananmu saiki F G wong seng uwes nutup dalan Em Am dalanku nggenahke atimu Em Am dalanku ngerti kahananmu Dm G ngertio jenengmu isih tak sebut C G neng saben dongaku C D emanen wektumu Bm Em tulung lalekno aku Am Dm nangismu wes ora G G7 tak rungokke C D mesakno.

C E Am dadi takdir. C D Bm Em emanen wektumu. Lagu ini dirilis pada September 2020.

Chord Xaluna Ora Ngemis Bali dengan chord diagram versi lebih mudah. Am Dm nangismu. D G D tapi.

F G wong seng. Am D G D. Am D G D.

Capo fret 2 Intro. Capo di fret 2 Intro. G G7 tak rungokke.

C D Bm E. A A7 tak rungokke. C G ning saben dongaku.

G A wong seng. Bm Em goleko gantiku Am Gusti wes gariske. Lagu Jatuh Bangun ini kali pertama dipopulerkan oleh Meggy Z dan hanya ada sedikit perbedaan chord.

G Bm Em D. G Bm Em D. Capo fret 2 Intro.

C Am pirang tahun ngemis tresnamu F G aku ngerti mung ngguwang waktu Em Am A pengen mandek ati ra iso F G mung mestekke esemmu tetep ono. D A neng saben dongaku. Cm Fm tulung lalekno aku.

D E emanen wektumu. Am D G D. Xaluna – Aku Masih Bertahan.

Xaluna x Lsista – Tahun Ngarep Gagal Rabi. Xaluna Ora Ngemis Bali. F G Am.

Wong seng uwes nutup dalan. Am kowe sing paling tak tresnani. Hallo guys episode selanjutnya atau episode 2 dari lagu kami sebelumnya deskripsi atau inti dari lagu tersebut adalah laki laki yang ditinggal rabi pada saat.

Xaluna Ora Ngemis Bali. Berikut Chord kunci gitar Ora Ngemis Bali Xaluna. Em Am dalanku nggenahke atimu Em Am dalanku ngerti kahananmu Dm G ngertio jenengmu isih tak sebut.

Fany Soraya – Remuk. Wes tok ucap bola-bali. G A Fm B Em A D A D Fm Bm A piye kahananmu saiki.

C D opo salah aku kelingan kowe Bm Em aku ra ngemis bali Am mung perih neng ati D G G7 isih teles durung mari. F G F G ora goyah keputusan ati. Kunci Gitar Xaluna – Ora Ngemis Bali.

Nguyak kowe aku menyerah. Bm Em tulung lalekno aku. G lintang ing wengi.

G C Am D. C D emanen wektumu. Aku ra mungkin jodomu.

New Pallapa – Jatuh Bangun. C G neng saben dongaku. Fm Bm dalanku nggenahke atimu Fm Bm dalanku ngerti kahananmu Em A ngertio jenengmu isih tak sebut.

Xaluna – Durung Iso Sengit. G Bm Em D. F G wong sing.

Berikut Chord kunci gitar Ora Ngemis Bali Xaluna. Chorus opo salah aku kelingan kowe aku ra ngemis bali mung perih ning ati isih teles. Wes ora tak rungokke.

Berikut Chord kunci gitar Ora Ngemis Bali Xaluna. Em Am dalanku nggenahke atimu Em Am dalanku ngerti kahananmu Dm G ngertio jenengmu. C D Bm E.

New Pallapa – Jatuh Bangun. Lagu ini dirilis pada September 2020. F G wong sing.

Em Am dalanku nggenahke atimu Em Am dalanku ngerti kahananmu Dm G ngertio jenengmu. Kunci Gitar Xaluna – Ora Ngemis Bali Autoscroll Lirik. F G Em A Dm G C G C Em Am G piye kahananmu saiki.

Lagu ini dirilis pada September 2020. TRIBUNJATENGCOM – Chord kunci gitar Ora Ngemis Bali Xaluna. Kunci Gitar Xaluna – Aku Pengen Mentas.

TRIBUN-VIDEOCOM – Chord kunci gitar Ora Ngemis Bali Xaluna. Posted on 22 September 2020 by chordesia. Kunci Gitar Tasya Rosmala ft.

Xaluna – Ora Ngemis Bali. C D Bm E. Kunci Gitar Xaluna – Ojo Ngarep Balen.

F G C Am uwis akrab ro roso ajur F G luwih apik cen aku mundur Em Am A maju tatas aku. Legowo atiku pasrah ku sing susah. CAPO 2 INTRO F G Em A Dm G C G C Em Am G piye kahananmu saiki.

C G neng saben dongaku. Capo di fret 2 Intro F G Em A Dm G C G C Em Am G piye kahananmu saiki. G G7 tak rungokke.

F G Em A Dm G C G C E Am ngapuramu. Xaluna – Ora Ngemis Bali.

a5a401959ed60e2ed08b2f4d74750f09
Sam Bosman The Way You Make Me Feel Lyrics You Make Me Told You So Feelings


Lirik Lagu Xaluna Tulung Rasah Bali Terjemahan Mabes Lirik

3699a308f2fb2b9349fa8e87e30f3bcb
Kaash Paige London Lyrics Kaash Paige Lyrics I Need Love

apa kabar mantan
Chord Kunci Gitar Apa Kabar Mantan Ndx Aka Tribun Jateng