Chordtela Opo Ra Ngelingi Sopo Sing Ngancani

D aku iso tanpo kowe. G opo ra.


Mariah The Scientist Always N Forever Ft Lil Baby Lyrics In 2021 Baby Lyrics Lil Baby Lyrics Always And Forever

F G pas wingi kowe mblenjani janji Em Am ra tak tangisi jo meneh tak gondeli F G tak nei ati ora ngerteni C dasare kowe randue ati.

Chordtela opo ra ngelingi sopo sing ngancani. Em sopo sing nulungi. E E7 soyo nambahi loro. Hoka hoke Reff.

C opo ra ngelingi. Em dongaku nggo koe. C GB Am mbien pas kowe lagi susah-susahe.

D opo ra. Cm dongaku nggo koe. G Kowe milih kae Am sing bagus rupane F sing sugih bandane C bedo aku opo anane.

C opo ra ngelingi. F opo ra ngelingi. Capo di fret 1 Intro.

Kunci Gitar Safira Inema – Nutupi Laraku. G opo ra ngelingi. Fm sopo sing nulungi.

Pancen iki dalane Tak kuat-kuatke Tak ikhlas-ikhlaske Nanging bakal tak buktekke Dongaku go kowe Langgeng selawase Aku iso tanpo koe. F pancen iki dalane. Sakiki wis bedo kowe ninggal lungo.

A A7 soyo nambahi loro. Aku sing nresnani F G C jare meh ngancani malah ngeliyo ati. Kunci Gitar Happy Asmara – Amung Lathi.

Lirik Lagu Iso Tanpo Kowe by Vita Alvia. E opo ra. G kere kere kere kere F C G G7 sing aku nduwe kabeh kanggo kowe.

E koe ninggal lungo. B sopo sing ngancani. A aku iso tanpo koe.

Opo ra ngelingi sopo sing ngancani. F koe ninggal lungo. Dm dongaku nggo koe.

Am saiki wes bedo. E pancen iki dalane. D koe ninggal lungo.

Bm sopo sing nulungi. Em nanging bakal tak buktekke. Opo ra ngelingi Sopo sing ngancani.

Gm nanging bakal tak buktekke. G koe ninggal lungo. Gm sopo sing nulungi.

Cm saiki wes bedo. Fm dongaku nggo koe. F mungkin wis ra ono roso G tresnamu nggo aku Em opo malah sandiworo Am kowe ngapusi aku F gawe bingung atiku G C arep tekan kapan.

F C G G7 opo wes lali sopo sing ngancani. Em sopo sing nulungi. F G nanging saiki kowe ninggalke C A kowe njaluk mlaku dewe-dewe Dm G monggo wae sekarepe kowe.

A opo ra ngelingi. Pas kowe susah ati. Karo kowe cah ayu sing wis gawe tatu.

G pancen iki dalane. A opo ra. Em saiki wes bedo.

Fm Bm sopo sing nulungi. F sopo sing ngancani. A Dm ra bakal tak peksake.

Am pas koe susah ati. F G F E Am. F G C Em selawase tansah ngancani uripku.

Bm nanging bakal tak buktekke. Dm sopo sing nulungi. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators.

F mungkin ono ati liyo G sing lagi tok jogo Em nganti lali karo aku Am sing neng ngarep moto F ati rasane loro G C aku trimo aku pengen pamit lungo. E opo ra ngelingi. Cm pas koe susah ati.

Pancen iki dalane tak kuat kuatke tak ikhlas ikhlaske Nanging bakal tak buktekne Dongaku nggo kowe langgeng selawase Aku iso tanpo kowe. E aku iso tanpo koe. E sopo sing ngancani.

Bm dongaku nggo koe. Iso Tanpo Kowe – Cover – Opo Ra Ngelingi Sopo Sing Ngancani Iso Tanpo Kowe – Cover – Opo Ra Ngelingi Sopo Sing Ngancani Haii. Semilir angin dalu ngelingke esem guyumu.

G sopo sing ngancani. C C7 soyo nambahi loro. Ora bakal ngeliyo tresnoku.

Gm pas koe susah ati. A koe ninggal lungo. Fm saiki wes bedo.

Sopo sing nulungi pas kowe susah ati. C aku iso tanpo koe. Capo fret 4 Reff.

Am C sopo sing ora weruh. F opo ra ngelingi. G Am yen janji diblenjani.

G C nggoleo sing liane. Bm pas koe susah ati. F G C Em kowe ngeculke aku trus malah ngeliyo.

Cm sopo sing nulungi. Dm saiki wes bedo. D sopo sing ngancani.

G sopo sing ngancani. Cm nanging bakal tak buktekke. B B7 soyo nambahi loro.

Fm nanging bakal tak buktekke. Am nanging bakal tak buktekke. C C7 soyo nambahi loro.

Fm pas koe susah ati. Sing wis mbok blenjani. G Am yen kowe tau janji.

C pancen iki dalane. D D7 soyo nambahi loro. Em A tutukno lakumu.

G sopo sing ngancani. G aku iso tanpo koe. Em A saiki wes bedo.

Am pas koe susah ati. D pancen iki dalane. E – E – F – E Am C opo iseh kelingan.

Dm saiki wes bedo. Am nanging bakal tak buktekke. D opo ra ngelingi.

F opo ra ngelingi. Ngelingke sumpah lan janji. C aku iso tanpo koe.

G G7 soyo nambahi loro. G A pancen iki dalane. Kowe ninggal lungo D soyo nambahi loro.

A pancen iki dalane. G A opo ra ngelingi. D aku iso tanpo koe.

Iso tanpo koe – Alindra MusikLink Musik Original httpsyoutube_bXuUV-3q7ASelamat berkaraoke semoga terhiburJangan lupa likesharekomen subs. F G Em Am aku sing gemati. B aku iso tanpo koe.

G Am Ra ngelingi sopo sing gemati Em F sopo sing ono naliko kowe loro ati C nanging malah kowe nyidro aku G mblenjani janjimu G ninggalke loro ning njero dodo C G aku ra terimo. Em pas koe susah ati. Bm saiki wes bedo.

Opo ra ngelingi sopo sing ngancani Sopo sing nulungi pas kowe susah ati Saiki wis bedo kowe ninggal lungo Soyo nambahi loro. Fm tak ikhlas-ikhlaske Bm nanging bakal tak buktekke. G koe ninggal lungo.

Em A dongaku nggo kowe. Dm dongaku nggo koe. B koe ninggal lungo.

Opo ra ngelingi Sopo sing ngancani Sopo sing nulungi Pas kowe susah ati Saiki wes bedo Kowe ninggal lungo Soyo nambahi loro. A sopo sing ngancani. Am dongaku nggo koe.

Kali ini ada coveran Terbar. F pancen iki dalane.


32 Chordtela Opo Iki Wes Dalane Ideas In 2021 Chord Gitar


Alindra Musik Iso Tanpo Kowe Official Music Video Youtube


Kunci Chord Gitar Lirik Lagu Iso Tanpo Kowe Alindra Musik Opo Ra Ngelingi Sopo Sing Ngancani Tribun Wow


Chord Sopo Seng Kuat Nandang Kahanan Lagu Dalan Liyane Hendra Kumbara Tribunnews Com Mobile


Alindra Musik Iso Tanpo Kowe Official Music Video Youtube


Chord Kunci Gitar Iso Tanpo Kowe Happy Asmara Tribun Jateng