Chordtela Iso Tanpo Koe

Kata kunci lain yang sering dicari. Adella chord Iso Tanpo Kowe Yeni Inka ft.


Alindra Musik Iso Tanpo Kowe Official Music Video Youtube

Chord gitar Iso Tanpo Kowe Yeni Inka ft.

Chordtela iso tanpo koe. Chord Alindra Musik Iso Tanpo Koe dengan chord diagram versi lebih mudah. Dm Am tanpo tresnamu meneh. Bm Am sing wis buk blenjani Dm karo koe cah ayu.

G sopo sing ngancani. C F semulir angin dalu. GB Am sing wis mbok blenjani Dm karo kowe wong bagus.

Chord kunci gitar Tanpo Kowe Iso Yeni Inka. C D saiki meh piye koe Bm E Am aku mung biso manut dalane D G G7 koe luweh mileh dee. C F ademe bengi iki.

Aku iso tanpo kowe Tutukno lakumu rasah mikir aku. Ati iki rasane koyo mati. G sing wes tau tatu.

Adella D chord Iso Tanpo Kowe Yeni Inka ft. C teko ning uripku. G C ngelingke esem ngguyumu.

Aku iso tanpo koe. Adella F chord Iso Tanpo Kowe Yeni Inka. C Fm Am Em sakwene.

G sing wes gawe tatu. Adella D chord Iso Tanpo Kowe Yeni Inka ft. Adella F chord Iso Tanpo Kowe Yeni Inka.

Chord gitar Iso Tanpo Kowe Yeni Inka ft. Sopo sing nulungi pas kowe susah ati. F G C Fm G tanpo ono arah lan tujuan.

Aku iso tanpo koe. G C elingke sumpah lan janji. Dm tanpo koe meneh.

G C ngelingke sumpah lan janji. Am ucapan manismu marang awakku. C C7 soyo nambahi loro.

Dm dongaku nggo koe. D aku ro koe. C wes iso lali ro kenanganmu.

Adella F chord Iso Tanpo Kowe Yeni Inka. Sathya Indra AlindraMusik x Gupe PrasetyaFollow juga kita disini yuk Tiktok. Adella F chord Iso Tanpo Kowe Yeni Inka ft.

Chord gitar Iso Tanpo Kowe Yeni Inka ft. Opo ra ngelingi Sopo sing ngancani Sopo sing nulungi Pas kowe susah ati Saiki wes bedo Kowe ninggal lungo Soyo nambahi loro. G koe ninggal lungo.

Adella E chord Iso Tanpo Kowe Yeni Inka ft. F pancen iki dalane. Adella C chord Iso Tanpo Kowe Yeni Inka ft.

C G Am D. Adella chord Iso Tanpo Kowe Yeni Inka ft. Am pas koe susah ati.

E kelingan koe pengen. D wes oleh penggantiku. Am Am-G-Am koe lungo karo wong liyo.

Sathya indra x gupe prasetyaoriginal. Adella C chord Iso Tanpo Kowe Yeni Inka ft. C teko ning uripku.

Am D G mergo koe. Em Am cobo mbok pikir. Adella E chord Iso Tanpo Kowe Yeni Inka ft.

G kelingan bengi iki opo seng tak rasakke. Tutokno lakumu Rasah mikir aku Mergo aku wes ra tatu. Capo di fret 4 Intro.

Saiki wes dadi cerito loro. Adella chord Iso Tanpo Kowe Yeni Inka ft. Capo di fret 2 Intro – C F G C.

Adella chord Iso Tanpo Kowe Yeni Inka ft. C Fm Am Em koe. Lagu ini pertma kali dipopulerkan oleh Alindra.

Am nanging bakal tak buktekke. C F semilir angin dalu. Lirik Lagu Yang Terkait.

Adella E chord Iso Tanpo Kowe Yeni Inka ft. Chord gitar Iso Tanpo Kowe Yeni Inka ft. Adella E chord Iso Tanpo Kowe Yeni Inka ft.

Chord gitar Iso Tanpo Kowe Yeni Inka ft. Dongaku nggo kowe langgeng selawase. Nanging bakal tak buktekne.

G cobo tak iklaske opo seng tak karepke. F opo ra ngelingi. Kata kunci lain yang sering dicari.

Adella E chord Iso Tanpo Kowe Yeni Inka ft. C koe milih wong liyo. Adella chord Iso Tanpo Kowe Yeni Inka ft.

F G C Fm G ngampet lara sing angel tak ungkapke. Aku iso tanpo kowe Opo ra ngelingi sopo sing ngancani. Kunci Gitar Klaten Music ft Depita – Kangen Koe.

F G Em Am Dm G C. Am D G D E mugo aku. Mergo aku wis ra tatu.

C aku iso tanpo. Kata kunci lain yang sering dicari. Em tanpo koe neng sandingku tanpo koe neng ati C saiki awakmu.

Saiki wis bedo kowe ninggal lungo. INTRO C F G C. F G C Fm G nanging sliramu durung iso sadar.

C D Bm aku kudu ikhlas lahir batin E Am mugo koe bahagia wae D G selawase karo dee. Soyo nambahi loro Pancen iki dalane tak kuat kuatke tak ikhlas ikhlaske. C D Bm aku kudu ikhlas lahir batin E Am mugo koe bahagia wae D G selawase karo dee.

Adella D chord Iso Tanpo Kowe Yeni Inka ft. Aku wes nyobo sabar. Tanpo Koe Aku IsoSONG WRITER.

Adella D chord Iso Tanpo Kowe Yeni Inka ft. Em sopo sing nulungi. F G C tanpo mikir rasane yen dadi aku.

Em bahagia karo koe cobo tak iklaske C yen kui dadi dalane. Dm saiki wes bedo. Adella C chord Iso Tanpo Kowe Yeni Inka ft.

Mbiyen koe nate janji. Kata kunci lain yang sering dicari. Alhamdulillah telah rilis single Pertama dari kami dengan judul ISO TANPO KOWESemoga karya dari kami bisa menghibur bisa diterima dengan baik oleh teman-t.

Adella F chord Iso Tanpo Kowe Yeni Inka. Chord Kunci Gitar Terluka Benua Band Chord Kunci Gitar Parah – Harris Baba Chord Kunci Gitar Tetaplah. F ademe wengi iki.

Adella C chord Iso Tanpo Kowe Yeni Inka ft. Kunci Gitar Risma Marlina – Iso Tanpo Kowe. Pancen iki dalane Tak kuat-kuatke Tak ikhlas-ikhlaske Nanging bakal tak buktekke Dongaku go kowe Langgeng selawase Aku iso tanpo koe.

C Fm Am Em sakjane. Adella C chord Iso Tanpo Kowe Yeni Inka ft. Adella D chord Iso Tanpo Kowe Yeni Inka ft.

ALINDRA MUSIK Iso Tanpo Kowe. Kata kunci lain yang sering dicari.


Kudu Yakin Kutipan


Alindra Musik Iso Tanpo Kowe Official Music Video Youtube


Lirik Lagu Iso Tanpo Kowe Yeni Inka


Chord Lemah Teles Dinyanyikan Vicky Prasetyo Lirik Lagu Lemah Teles Tribun Lampung


Kunci Chord Gitar Lirik Lagu Iso Tanpo Kowe Alindra Musik Opo Ra Ngelingi Sopo Sing Ngancani Tribun Wow


Lirik Lagu Balungan Kere Arsia Lirik


Alindra Musik Iso Tanpo Kowe Official Music Video Youtube


Sholawat Ar Rofi I Shollu Ala Nurilladzi Chords Chordify


Lirik Lagu Aftershine Ora Iso Lali Feat Damara De Di 2021 Lirik Lagu Lagu Lirik