Chordtela Duh Dek Aku Wes Lali

This video is unavailable. F E Am lali kahanan.

Sxs y7 zBbUQfKRjnn Awu jABRlLY2nSrktNFps1kvzofhqSeDMtpZzwPmp tfLV66e2xV0V DbcKX8RX7KHh73nw=s0 d
Chord Lagu Ora Bakal Ilang

Upload setiap Hari See you next vidio.

MadiunNgawiSonyJossCG

Chordtela duh dek aku wes lali. Blog ini tidak menyediakan link Download lagu Pokemon Pokoke Move On – Pendhoza mp3. Chord Kunci Gitar Pendhoza Feat. Cm Bb Am D D duh dek aku ra nyongko Dm tresno sing wes tak jogo Dm Cm saiki tinggal crito bubar mergo wong liyo Cm Bb opo ora kelingan pas jaman semono Bb D susah seneng janji tresno nganti tekan tuo Dm jane aku iseh sayang wani sumpah mati Cm aku bakal tetep selalu setia ngenteni F ibarate awak otot kawat balung wesi atiku wes ra.

Duh dek aku wes lali nyambung katresnan ro kowe aku wes ora wani opo meneh mbaleni gandengan koyo wingi sori aku ra sudi aduh deh aku wes loro tak ikhlasno mugo ati uwis gelo timbang aku gejeron mendingan aku move on pokemon pokoke move on Disclaimer. Via Wonsa Mending Pedot. WesLali LindaAyu Title.

C G aduh dek aku wes loro Am Em tak ikhlasno mergo. G Wes seprene suwene D Aku lungo ninggal kowe G A D Adoh paran yo mung dinggo kowe. Dm-E Am jalok tulong.

C G duh dek aku wes lali Am nyambung katresnan ro kowe Em aku wes ora wani F opo meneh mbaleni C gandengan koyo wingi Dm G sory aku ra sudi C G aduh deh aku wes loro Am Em tak ikhlasno mugo ati uwis gelo F timbang aku gejeron C mendingan aku move on Dm G C. E Am nggonku nyonggo lakon iki. D Lungaku wingi Gm Amung golek rejeki G A D Tak buktekke kowe ojo mbedo ati.

Bm G opo kurang ayu opo aku kurang seksi A lilakno tresnamu Bm bangun tresna kang suci ugo sayekti Bm G dek pangapurane aku A Bm uwes lali marang sliramu Bm G yen kowe pancen tansah nunggu tekaku A Bm kowe paling seng ngerti artiku Bm A tiada yang salah biarlah sudah A Bm lupakan saja cinta palsunya Bm A kita awali hari ini A G Bm lembaran. F jo dumeh ngono to dek ambe kulo C Kowe cedak mbe lanang liyo ku ra ridho G Kowe ninggalno aku opo Kowe tego. Duh Dek Aku Wes Lali.

This video is unavailable. HW KONGKO Original Clip Demo Video Exclusively Contract 1 year. Am nganti kapan aku ngene.

About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators. E tak suwon enggalo bali. Jangan lupalikecomentdan subscribe agar chanel ini lebih berkembang.

Dm Am ora eleng. C G Pancene kowe tego. Subscribe Now Editor by.

D Dek aku bali Gm Arep nepati janji G A D Tak jaluk kowe ra ngapusi. F wes ra kuat. Aduh dek aku wes loro tak ikhlasno mergo ati uwis gelo ketimbang aku kejeron mendingan aku move on move on.

Chord Kunci Gitar dan Lirik Pokemon Pokoke Move On – Pendhoza. C G Dek opo kowe lali Am Em karo sumpah janjimu F C mbiyen bakal ngancani F G urip tekan matiku. This video is unavailable.

Duh dek aku wes lali nyambung katresnan ro kowe aku wes ora wani opo meneh baleni gandengan koyo wingi sorry. Dm aku wes ngakoni salah. Aku emoh pisah tapi yo uweslah G Senajan tresno yowes ikhlas waelah.

Jangan lupa subscribe ya temen2. Am Dek Lastri o. This video is unavailable.

E aku wes pancene kleru. Wes kadung tak pacari F malah ditinggal rabi C kowe tego nglarani F mblenjani janji suci G neng ono kembange ilang G wong tresno wani kelangan. Styven Chu aka Budi BNF Songwriter.

Am Dek Lastri o. Chord Gitar Kunci Gitar Indonesia – Pokemon Pokoke Move On by Pendhoza – C G duh dek aku wes lali Am nyambung katresnan ro kowe Em aku wes ora wani F opo meneh baleni C gandengan koyo wingi Dm G sorry. F jo lunga to dek wong aku iseh tresno C Awaku moh dewekan urip nang dunyo G Wes suwe ora ketemu pengin crito.

Wis Lali Aku Lilo Vocal. E F E Am A Reff. Pokemon Pokoke Move On mas aku njaluk sing gede pangapuramu sejatine aku isih tresno awakmu tak akoni pancene aku sing kleru ojo lungo kangmas pancen aku sing salah cukup semene wae.

b3fbf chord2b34
Chord Lagu Ora Bakal Ilang


Cah Ayu Overall Unofficial Lirik By Local Pride

jy3OuD6vs43RAJi5mRClcDaDZPQSe1j9TzyfWdIidrrlDBxusZjY 0WlK C WgWvFa5g4BXlNhxPFoAFCNiBI92K2fObOBcl7NtE g0oSiM8sfdCeaJWlQfuKWhCntC=w1200 h630 p k no nu
19 Kunci Gitar Dek Aku Bali Info Chord Gitar

hqdefault
Demi Kowe Lirik Pendhoza By Amoh Channel

1558221868?v=1
Chord Lagu Ora Bakal Ilang

5f16db9f029a4
Lirik Dan Chord Lagu Ditinggal Pas Sayang Sayange Dari Safira Inema

Nella%252BKharisma%252B %252BKorban%252BJanji
19 Kunci Gitar Dek Aku Bali Info Chord Gitar

Not%2BAngka%2BPianika%2BLagu%2Bkorban%2BJanji
Chord Lagu Ora Bakal Ilang

chord lelekno gmlt
Chord Kunci Gitar Dan Lirik Lagu Lalekno Gmlt Mergo Sliramu Ora Podo Karo Janjimu Tribun Solo