Chord Pengenku Siji Nyanding Sliramu Tekane Mati

Chorus C Pengenku siji Em nyanding sliramu Am Em tekan ku mati F C Dongaku ra bakal mandheg G sak durung sliramu bali C Em Tok dua ke ora popo Am Em tresnaku tekane mati F C Sing penting rasaku sak teruse G ono ning njero ati C ning atimu. Chorus C Pengenku siji Em nyanding sliramu Am Em tekan ku mati F C Dongaku ra bakal mandheg G sak durung sliramu bali C Em Tok dua ke ora popo Am Em tresnaku tekane mati F C Sing penting rasaku sak teruse G ono ning njero ati C ning atimu.

mqdefault
Via Vallen Tresno Tekane Mati Official Youtube

Penciptanya lagunya yaitu Muhammad raffli dan Wahyu pratama.

via vallen tampil menghibur di malam apresiasi pelanggan pdam makassar

Chord pengenku siji nyanding sliramu tekane mati. CHORDS USED D Bm G A Cm Fm no capo intro D Bm G A D Bm G A A verse D Aku ra lilo Bm Pisah marang sliramu G mergo omongan A Dadi salah paham D Janjimu tak patenke Bm Ing njero rogo iki G Supoyo tansah A Kelingan sliramu pre chorus G A Wong lanang liyane Tresno Tekane Mati CHORDS. Sliramu gegowo njero impenku. Interlude D A Bm Fm G D A D A Bm Fm G D A D Bm.

Chorus D Pengenku siji Fm nyanding sliramu Bm Fm tekan ku mati G D Dongaku ra bakal mandheg A sak durung sliramu bali D Fm Tok dua ke ora popo Bm Fm tresnaku tekane mati G D Sing penting rasaku sak teruse A ono ning njero ati D ning atimu. C Am F G 2x C Am Aku ra lilo pisah marang sliramu F G Mergo omongan dadi salah paham C Am Janjimu tak patenke ing njero rogo iki F G Supoyo tansah kelingan sliramu F G Wong lanang liyane C Em Am ra bakal iso ngganteni F G C Jenengmu tak ukir sak jroning ati Reff C Em Pengenku siji nyanding Am Em sliramu tekan ku mati F C Dongaku ra bakal mandheg G sak durung sliramu bali. Kunci Chord Gitar dan Lirik Lagu Tresno Tekane Mati – Via Vallen Pengenku Siji Nyanding Berikut ini kunci chord gitar dan lirik lagu Tresno Tekane Mati yang dinyanyikan Via Vallen.

Chord Aku Tenang Happy Asmara Kunci Gitar Dasar C Lirik Lagu Pengenku Siji Nyanding Kowe Tribun Manado. Sliramu kegowo njero impenku. Tresno Tekane Mati CHORDS by Via Vallen for GUITAR UKULELE and PIANO.

Kunci Gitar Aku Tenang – Wp Pro Channel. Selasa 21 Januari 2020 2249. F cukup sliramu G C gawe atiku tenang Am Dm ra bakal ilang G C mergo kowe sing tak sayang.

Dongaku ra bakal mandeg sedurung sliramu bali. Tok duakke ora pop tresnoku tekane mati. G C Am nyanding.

Dongaku ra bakal mandeg sedurung sliramu balik. F pengenku siji G C nyanding kowe selawase Am Dm ra ono wong liyo G C sing iso misahake. Sliramu gegowo njero impenku.

Tok duakke ora popo tresnoku tekane mati. Chorus C Pengenku siji Em nyanding sliramu Am Em tekan ku mati F C Dongaku ra bakal mandheg G sak durung sliramu bali C Em Tok dua ke ora popo Am Em tresnaku tekane mati F C Sing penting rasaku sak teruse G ono ning njero ati C ning atimu. Sing penting rasaku sak teruse ono neng njero ati.

Pengenku siji nyanding sliramu tekan ku mati. D Pengenku siji Fm nyanding sliramu Bm tekan ku ma Fm ti G Dongaku ra b D akal mandheg A sak durung sliramu bali D Tok dua k Fm e ora popo Bm tresnaku Fm tekane mati G Sing pentin D g rasaku sak teruse A ono ning njero ati D ning atimu. F Supoyo tansah G kelingan sliramu.

Pengenku siji nyanding sliramu Bm Fm Tekan ku mati. Intro D Bm G A D Bm G A A verse D Aku ra lilo Bm Pisah marang sliramu G Mergo omongan A Dadi salah paham D Janjimu tak patenke Bm Ing njero rogo iki G Supoyo tansah A Kelingan sliramu pre chorus G A Wong lanang liyane D Cm Bm Ra bakal iso ngganteni G Jenengmu tak ukir A D Sak jeroning ati chorus D Pengenku siji Fm Nyanding sliramu Bm Fm Tekan ku mati G D Dongaku. C Am Sadarmu tak enteni nganti tekan saiki F Yen pancen kowe kroso G Gek ndang bali.

C F C F sumilire angin ndalu iki C F G. AmEmF G C Dm G Wes. Chorus C Pengenku siji Em nyanding sliramu Am Em tekan ku mati F C Dongaku ra bakal mandheg G sak durung sliramu bali C Em Tok dua ke ora popo Am Em tresnaku tekane mati F C Sing penting rasaku sak teruse G ono ning njero ati C ning atimu.

Pengenku siji nyanding sliramu tekan ku mati. Chorus C Pengenku siji Em nyanding sliramu Am Em tekan ku mati F C Dongaku ra bakal mandheg G sak durung sliramu bali C Em Tok dua ke ora popo Am Em tresnaku tekane mati F C Sing penting rasaku sak teruse G ono ning njero ati C ning atimu. Chord Lagu Chord Kunci Gitar dan Lirik Lagu Tresno Tekane Mati Via Vallen Pengenku Siji Nyanding Sliramu Senin 16 November 2020 1731 Chord Kunci Gitar dan Lirik Lagu Tresno.

Chord Gitar Happy Asmara Aku Tenang Pengenku Siji Nyanding Kowe Selawase Trib. Pengenku siji nyanding Am Em sliramu tekan ku mati F C Dongaku ra bakal mandheg G sak durung sliramu bali C Em Tok duakke ora popo Am Em tresnaku tekane mati F C Sing penting rasaku sak teruse G C ono neng njero ati neng atimu Int. Kunci Gitar Vita Alvia – Aku Tenang Pengenku Siji Penyanyi aslinya ada di Youtube dengan nama wp pro channel namun nama channelnya sekarang WR MUSIC official.

C F C F sumilire angin ndalu iki C F G. Capo fret 6 Intro. F C F C C F C F sumilire angin ndalu iki C F G kelingan esemmu dek wingi Em Am tansah.

Capo di fret 2 F pengenku siji. G D Dongaku ra bakal mandeg A sak durung sliramu bali D Fm Tok dua ke ora popo Bm Fm tresnaku tekane mati G D Sing penting rasaku sak teruse A Ono ning njero ati D Ning atimu. Chorus C Pengenku siji Em nyanding sliramu Am Em tekan ku mati F C Dongaku ra bakal mandheg G sak durung sliramu bali C Em Tok dua ke ora popo Am Em tresnaku tekane mati F C Sing penting rasaku sak teruse G ono.

F G Wong lanang liyane C Bm Am ra bakal iso ngganteni F Jenengmu tak ukir G C sak jeroning ati.

lirik lagu dan kunci chord gitar aku tenang wp pro channel
Lirik Dan Kunci Chord Gitar Aku Tenang Wp Pro Channel Pengenku Siji Nyanding Kowe Selawase Tribun Wow

2910289609
Lirik Lagu Dan Chord Gitar Aku Tenang Milik Happy Asmara Pengenku Siji Nyanding Kowe Selawase Sonora Id

nellakharisma cahkerjo 171026100551 thumbnail 4
Lirik Lagu Tresno Tekane Mati

512
Lirik Lagu Pengenku Siji Nyanding
Sliramu Tekane Mati

chord dan lirik lagu aku ikhlas aftershine ft damara de kunci gitar dasar c
Chord Aku Ikhlas Aftershine Ft Damara De Dengan Lirik Aku Nglakoni Kabeh Iki Mudah Dimainkan Tribun Manado


Chord Gitar Aku Tenang Happy Asmara Pengenku Siji Nyanding Kowe Selawase Tribunnews Com Mobile

via vallen tresno tekane mati
Lirik Dan Kunci Chord Gitar Lagu Tresno Tekane Mati Via Vallen Seseorang Tak Ingin Berpisah Tribun Wow


Kunci Gitar Tresno Tekane Mati Via Vallen Tutorial Chord Dan Cara Genjrengan Youtube


Kunci Gitar Tresno Tekane Mati Via Vallen Tutorial Chord Dan Cara Genjrengan Youtube