Chord Lam Laman Esem Ning Atiku Chordtela

G eleng pesenku siji A D D7 karmamu bakal nekani. Chord Kunci Gitar Terkait.


Chord Kunci Gitar Pedhot Janji Damara De Tribun Video

3120466 views added to favorites 4820 times.

Chord lam laman esem ning atiku chordtela. There is no strumming pattern for this song yet. Create and get 5 IQ. Em A D mugo Gusti maringi gantine.

There is no strumming pattern for this song yet. Intro Am E Am E Verse Am E Suara motor itu semakin mendekat Am E Kamu abaikan sapanya Am E Dia berupaya mencari senyummu Am E Dengan rayuan yang pelik Pre-Chorus Cm F Fm B Waktu demi waktu ku berlalu Cm F Fm Gm A B Keinginanmu mulai tumbuh Chorus E G7 Cm E9. Chord Guyon Waton – Pisah.

Create and get 5 IQ. G A uwis cukup kowe nggawe Fm Bm loro ning atiku. Am C G Am Am C G Am Am ning ati iki loro.

Dm G Em Am Lam-laman esemmu ning atiku. Gawe kroso sumilir koyo angin. F G Em Am udan.

Hey sup mga pare eto chords para sa esem by Yano. Ditinggal Pas Sayang Sayange – Kalia Siska ft. Create and get 5 IQ.

Chord Kunci Gitar Terkait. F D G kowe lungo. -F C rino lan wengi moto iki G angel dieremake Am Em mung lam-laman esem lan manismu F kapan ku bertemu G sakkedip ing moto Am-EG-G-F-E wes marem atiku.

Kunci Gitar Via Vallen – Loro Ning Ati. C Dm kadung eling kowe ninggalne aku G Am kabeh sanggup tak lakoni E Am supoyo kowe tetep ning sandingku Dm opo kurange aku Am opo salahe aku nganti sliramu tego E Am nggawe loro neng atiku Musik. 1 contributor total last edit on Sep 23 2019.

Em Am rosomu wis nggo wong liyo. Bm G A nanging aku ora ngerti D F Bm A ning mburiku kowe wis mblenjani. Nde ko lang ma kuha yung riffs tsaka yung solosehnde pa kasi ako super galingso kung meron isa sa inyo na magaling–PLZ i-tab nyo n.

We have an official Hanya Rindu tab made by UG professional guitarists. Jo Klithik – Ngenteni Tekamu. Kunci Gitar Safira Inema – Nutupi Laraku.

Intro C Em F G C Dm Am F G C Verse 1 C Lintang sing ono ing wengi Em Gawe kangen ati F G C Ati sing tansah nandang kasmaran iki Dm Am Endahe esemu gawe bungahe atiku F G Mung sliramu pepujaning atiku C Ning awan katon netramu Em Ing saben wengiku F G C Keroso. Endahing ayumu tansah ngganjel ing netro iki. Intro F C Dm Am Bb C Dm verse Dm C Cobo rungokno oo Dm Tembang kangen ku iki Bb C Dewi asmoro tulung omongno Dm Aku isih ngenteni Dm C Ombak segoro oo Dm Kok sajak ngelingake Bb C Nambahi kangenku soyo gedi Dm Nganti kepati pati chorus F Andaikan sayangku sak iki C Iseh ono neng kene Dm Am Kita akan selalu memadu cinta Bb Bungahing atiku C Sedihing atiku Dm.

Create and get 5 IQ. There is no strumming pattern for this song yet. There is no strumming pattern for this song yet.

Capo fret 2 Intro. Duh jan cah ayu cah ayu. Sayang 2 Versi Reggae plus Lirik hanya selingan Bosku tankguppyfish guppyfish fish Lirik Cobo rungokno Tembang kangenku iki Dewi asmoro tulung omongno Aku isih ngenteni Ombak segoro Kok sajak.

Jo Klithik – Terminal Gayatri Nella Kharisma Jo Klithik – Esem Lan Guyumu 2. Create and get 5 IQ Intro D A Bm A x2 Verse D A Bm A Denting piano kala jemari menari G D Em G Nada merambat pelan di kesunyian malam Gm D A Bm A Saat datang. Bb nanging luntur roso tresno mergo G grimis sing nelesi.

Mergo aku tansah pengen nyawang. Dm E Am A ngelingi awakmu nggandeng tangan iki. Sing gawe sumringah nong dodo iki.

Hanya Rindu chords by Andmesh Kamaleng. Lam laman esemmu kang sajak jero ning atiku. F mungkin wis ra ono roso G tresnamu nggo aku Em opo malah sandiworo Am kowe ngapusi aku F gawe bingung atiku G C arep tekan kapan.

E A D G B E. Em A ra bakal tak enteni D tekane matiku. F mungkin ono ati liyo G sing lagi tok jogo Em nganti lali karo aku Am sing neng ngarep moto F ati rasane loro G C aku trimo aku pengen pamit lungo.

Gedhe wingi iso bareng ngadepi. G A aku ra nyongko ora ngiro Fm Bm yen ngene dadine. Jo Klitik – Moh Nompo.

Author indramahendra3 a 72. Chord Kunci Gitar Jo Klithik – Esem Lan Guyumu. Capo fret 4 Reff.

There is no strumming pattern for this song yet.


Kunci Gitar Damara De Pedhot Janji Chord Dasar C Chordtela Com


Z2jpznkc Qiqjm